Drie keer per jaar geeft het Verbond van Belgische Ondernemingen het magazine REFLECT uit. In 2020 bestaat het VBO 125 jaar. In dat jaar verschijnt REFLECT in een ‘125-jaar-formaat’ met als centrale thema’s ‘Toekomst’, ‘Innovatie’ en ‘Duurzaamheid’. Intussen rolde het eerste nummer van de speciale reeks van de pers. Lees het hier.

Quote

Bedrijven pakken te weinig uit met wat ze kunnen en doen

Auteur
PIETER TIMMERMANS, CEO VBO, IN REFLECT
Tekst

In elk thematisch nummer van REFLECT geven autoriteiten-experten, captains of industry of top-CEO’s hun visie op topics die de economische agenda beheersen. Doelgroep en lezers? CEO’s en decision makers in groeiende kmo’s, middelgrote en grote bedrijven, het topmanagement van meer dan 50 sectorfederaties en politici en beleidsmakers'.

Items
Afbeelding
Cover Reflect #21
Type
As List
Tekst

Het eerste nummer in de speciale reeks van drie rolde intussen van de pers en kreeg als thematitel ‘Ondernemen voor Welvaart’. Daarin kijken we vooruit, voorbij onze horizon. We doen onder andere de nieuwe missie en visie van het VBO voor 2030 uit de doeken, vertellen hoe de sectorfederaties hun toekomst inschatten, en kijken samen met u terug op onze rijke geschiedenis, die nauw verbonden is met het sociaal-economische verhaal van ons land. In het dubbelinterview van dit verjaardagsnummer – met gedelegeerd bestuurder Pieter Timmermans en Bart De Smet, CEO van Ageas en de nieuwe voorzitter van het VBO – komt u meer te weten over de wijze waarop we samen onze ambities willen waarmaken, en over de accenten die Bart De Smet wil leggen in zijn mandaat. 

Hierna vindt u de links naar de verschillende artikels van onze meest recente VBO-REFLECT:

•    REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Sterk VBO, nieuw verbond
•    REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Nieuw verbond, nieuw logo
•    REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Sectorfederaties kijken in de sterren
•    REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – 125 jaar incontournabel
•    REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Boek en digitaal platform
•    REFLECT VBO FEB 125 jaar & beyond – Dubbelinterview Pieter Timmermans & Bart De Smet: "Bedrijven pakken te weinig uit met wat ze kunnen en doen!”

Of lees hier het complete magazine REFLECT.

0